Desserts

Citroengriesmeelpudding met schuimkop
Mousse di Limone, sciroppo al timo
Frambozen-marsepeincoupe
Gekarameliseerde appeltjes met tijm,
ijs met speculaaskorst en lauwe honing
Mousse di Limone, sciroppo al timo
Clafoutis met appeltjes en speculaas
Gevulde ovenappeltjes met roomijs
Trifle met bosvruchten
Chocoladerisotto
Tiramisu van peperkoek en peer
Abrikozenmousse
Trio van vruchtenmousse
Taartje van peperkoek en roomijs
Zabaglione classico uit Venetië met aardbeien
Charlotte van Jonagold
Gevulde appeltjes
Perenbavarois met ganache en mokkakaramel
Mascarpone met frambozen en bramen
In wijn gestoofde peren met peperkoek en likeur
Panna Cotta
Gevuld appeltje met risotto
Fruitige tiramisu
Sinaasappelsabayon met Cointreau
Syllalub
Citroenmousse
Tropisch fruitsoepje
Koffie-karamelcrème
Trio van chocolademousse
Bosvruchten met cassis
Italiaanse koffie
Gebakken ananas met rumsaus
Rijstpap met aardbeien
Tiramisu met spekulaas
Perzik, peer en appel met puree van Granny Smith en rode ui
Diplomaat van sinaasappelen
Chocolade-mascarponeroom
Citroenmousse met limoncello
Chocolade glaasje met peer
Peer met geitenkaas, balsamico en honing
Irisch coffee
Gegratineerde vijgen
Valentijnstiramisu
Trio van vruchtenmousse
Pompoencakejes met gekarameliseerde walnoten door Annelies Janssens
Exotische sabayon
Trifle met mango en mascarpone-crème
Tiramisu met frambozen
Pannacotta van koffie met sinaasappel-gembersausje