Voorgerechten

Gougère met gerookte forel
Vis-courgettetaart
Mosseltartaar met schuimige mosselbouillon
Sint Jacobsnoten met gevulde champignonhoedjes
Reuzenscampi's met witloof en courgetteflan
Bladerdeegbroodje met gerookte zalm en kervelsaus
Tonijn met komkommer en koriander
Lauwwarme salade van lotte
Filotaartje met tomaat en feta
Terrine van kip en kwartel
Cannelloni met zalmforel, spinazie en preisaus
Gemarineerde mosseltjes met garnaalboter
Kempische beenham met rauwkost
Camembert met een notenkorst
Gerookte forelfilet gevuld met broccoli
Mousse van forelfilet gevuld met broccoli
Asperges met scampi op Italiaanse wijze
Gemengd slaatje met feta en olijven
Flan van schorseneren met peterseliecoulis
Gevulde pasta met gerookte zalm en witloof
Brickdeegje met geitenkaas en zalmrolletjes
Guitig geitenkaasje
Feestchampignon met scampi's
Gegrild witloof met brie
Salade van tete de moine en gerookte parelhoen
Tonijntartaar met avocado, granny smith en wasabi
Zuiderse hondstongrolletjes
Toast met asperges en gerookte zalm
Salade van vijgen en verse geitenkaas
Reuzenravioli met ricotta en parmezaansesaus
Geitenkaas met appel in jas van gerookt spek met portosaus
Bieslookflensjes met gerookte forel
Rozet van jong konijntje met witloof
Tartaar van avocado, appel en gerookte vis
Aardappel in de schil met rode bietblokjes, gerookte zalm en citroensausje
Portobello Wellington met jus van geroosterde groenten
Salade van gerookte eend, aardbeien en aardbeiendressing
Pompoenkroketjes met bacon en oude kaas door Annelies Janssens
Witloofcroissant, bayonnehesp en ‘Bouquet des Moines’
Sint-Jacobs vruchten met kokos en citroengras
Ganzenmagret op een bedje van witloof en appelen
Asperges met Gorgonzola