Koken 2006-2007
13-10-2006 : kookles 1 (koken met Willy)
- Soep : - Voorgerecht : - Hoofdgerecht : - Dessert :
Sla-soep met kikkerbillen Bladerdeegbroodje met gerookte zalm en kervelsaus Lamsfilet in krokant kruidenkorstje met Aardappelgratin, boontjes en witloof Trifle met bosvruchten
08-12-2006 : kookles 2
- Hapje : - Voorgerecht - Soep : - Hoofdgerecht : - Dessert :
Pecorino-ravioli Tonijn met komkommer en koriander Soep van geroosterde pompoen Gemarineerd varkenshaasje met uienpuree Chocoladerisotto
22-12-2006 : kookles 3
- Hapjes :
- Soep : - Hoofdgerecht - Dessert :
Voorgerecht bordje met lekkere hapjes : Kaas pralines Truffels van ganzenlever Eend met surprisepeer Heilbotrolletjes met frisse citroenkaas Courgettemousse met chorizo Preipannenkoekjes Gevulde champignons Banaanprikkers met spek Venkel-tomatenroom met garnaaltjes Haasje van everzwijn met witlooftaartje Aardappelsoufflé met kruiden Tiramisu van peperkoek en peer
19-01-2007 : kookles 4
Pelotas de puerro (Prei-balletjes) Lauwwarme salade van lotte Courgettesoep met gedroogde tomaat Kalkoenfilet met kruiden met tagliattelli en Gekruide tomaten uit de oven Abrikozenmousse
09-02-2007 : kookles 5
Honing mosterd kipdrums Filotaartje met tomaat en feta Bloemkoolsoep met graanmosterd Paprikabootjes met zeewolf met Puree van pastinaak Trio van vruchtenmousse
09-03-2007 : kookles 6 : de finale
- Hapjes : - Voorgerecht - Soep : - Hoofdgerecht : - Dessert :
Lentehapje met kabeljauw en spinazie Halve krieltjes met confituur van zilveruitjes Noorse pekelharinghapjes Terrine van kip en kwartel Bouillon van Langoustine Lotte of Zwaardvis met koriander of Parelhoen met kruidig dadelkorstje Taartje van peperkoek en roomijs
- Voorgerecht: - Soep : - Hoofdgerecht : - Dessert :
Terrine van kip en kwartel Courgettesoep met gedroogde tomaat Vismoten met Verboden Vrucht Parelhoenfilets met cider en gevulde appeltjes Tiramisu van peperkoek en peer
- Aperitief - Hapje : - Voorgerecht: - Soep : - Hoofdgerecht : - Dessert :
Frambo Zuiderse bruschetta Cannelloni met zalmforel, spinazie en preisaus Paprikasoep met prosciutto tortellini Lamsfilet met een Provençaals kruidenlaagje Zabaglione classico uit Venetië met aardbeien
- Hoofdgerecht :
Lasagna met 3 soorten vis Moussaka Konijnenstoofpot
top