Koken met Wannes
kookles 1 (18/9 - 1/10/2010)
- Soep : - Tussengerecht:
- Hoofdgerecht : - Dessert :
Pompoensoep met saffraan Aardappel in de schil met rode bietblokjes, gerookte zalm en citroensausje Gevulde courgettes op Parmezaanse wijze met tagliatelle Peer met geitenkaas, balsamico en honing
kookles 2 (15/10 - 5/11/2010)
- Hapjes :
Hammousse met rode bietenscheuten Tomaatjes 'Bloody Mary' Gegrild stokbrood Verrassingskomkommer Mosselen in witte wijn met Frieten Irisch coffee
kookles 3 (19/11 - 3/12/2010)
- Soep : - Hoofdgerecht : - Dessert :
Champignons in een Jasje Gekarameliseerd spruitje met appel en spek Witlofsoepje uit Heert met bieslookroom Everzwijnfilet met wintergroenten en abdijbier met Pompoenstoemp Gegratineerde vijgen
kookles 4 (17/12/2010) - tapas-tapas-tapas
tapas tapas tapas
Patatpas Surimiglaasje met vers fruit Paprikakaas met tomatengarnituur Scampi's met mangogazpacho Kippenmousse Krokante hapjes met camenbert Groentjes met ansjovisolie Cannelloni van gerookte zalm met avocadomousse Zwarte en witte pens met noten en appelcompote Tonijn in sesamjasje met wasabicréme Eendenlevertorentje met pompoenchutney Spaanse empanadas Ceviche Krabkoekjes met mihoen Champignons met feta en sambal Saltimbocca van scampi's met salie en ham
kookles 5 (19/2/2011) - finale -
- Aperitief : - Hapjes :
- Voorgerecht : - Soep : - Hoofdgerecht : - Dessert :
Sparkling hibiscus Koud soepje van prei Hapje van gerookte forel Pastinaakpuree met verse garnalen Portobello Wellington met jus van geroosterde groenten Exotische pompoensoep met kokosmelk en kerrie Kabeljauw orientaals Landes-hoen in roulade, boontjes Waterkerspuree Valentijnstiramisu
koken voor dames (13/5/2011)
top