Hoofdgerechten
Vlees
- Vis -
Gevogelte -
Aardappels
Gebraden parelhoen
met Risotto met paddestoelen
Kalkoenhaasje in kerrie met gevulde appels
Gemarineerde kipfilets op z'n Italiaans met
Citroentijm en rosemarijn aardappeltjes
Kalkoenfilet met kruiden met tagliatelli en
Gekruide tomaten uit de oven
Parelhoen met kruidig dadelkorstje
Parelhoenfilets met cider en gevulde appeltjes
Eend gelakt met een siroop van Palm
Fazant op Brabantse wijze
met
Aardappel - raapkoekjes
Eendeborst met zoete aardappel paddenstoelen en gekonfijte sjalot
Citroenkip met courgetten met
Aardappelrösti
Kwartelfilet met saus van witte druiven
Fazantenfilet met witloof en gandaham met
Knolselderpuree
Landes-hoen in roulade met boontjes en
Waterkerspuree
Verrassingskalkoen op Italiaanse wijze
Jonge parelhoen met frambozebier en witloof met
Duchesse aardappelen
|