Hoofdgerechten Vlees - Vis - Gevogelte - Aardappels

Varkenhaasje met pasta en zuiderse groenten
Lamswaaiertje vergezeld van tomatentorentje met
Gratin van aardappelen en groenten
Lamsfilet in krokant kruidenkorstje met Aardappelgratin, boontjes en witloof
Gemarineerd varkenshaasje met uienpuree
Haasje van everzwijn met witlooftaartje met Aardappelsoufflé met kruiden
Lamsfilet met een Provençaals kruidenlaagje
Lasagna met 3 soorten vis
Moussaka
Konijnenstoofpot
Konijn met mosterdsaus met Aardappel-lasagne
en Gekruide tomaten uit de oven
Kruidige lamstajine met groentjes
Jagerschotel
Everzwijngebraad met rode wijn met Rozemarijnaardappels
Stoverij Pase-Vite met Puree van knolselder, wortel en savooi
Reegebraad met spruitjes en bospaddenstoelen
Hertenragout met bospaddenstoelen en twee soorten puree
Varkenskotelet in zuiders garnituur met Aardappeltjes met tuinkruiden
Konijn uit Mol
Varkensribstuk met zuiderse aardappelschotel en venkel
Reeragout met rode wijn en kruiden met Broccolipuree
Krokante varkensnootjes met tomatentorentje
met Aardappelgratin met feta
Stoofschotel van ree met zilveruitjes, shii-take en peperkoek
met Rosti aardappelen
Gevulde courgettes op Parmezaanse wijze met tagliatelle
Everzwijnfilet met wintergroenten en abdijbier met Pompoenstoemp
Kabeljauw orientaals met Waterkerspuree
Konijntje uit de Elzas met Aardappelen in een kruidig korstje
Reefilet met wildgarnituur met Aardappelpuree met pastinaak